tiistai 29. tammikuuta 2013

There is no place like ponyland

Heihoi!

Eli viimeaikaisiin kopinoihin. Töitä, yleistä hengausta, kämpän laittamista asuttavaan kuntoon (maalattiin Sinin kanssa mun eteinen, Picasso vapise haudassas)ja hyllyjen poraaminen seinään on hankalaa jos seinä on tehty osteoporoosia kärsivän mummon vasemmasta lapaluusta. Lääkärissä sai pariin otteeseen juosta viime viikolla, sain vihdoin diagnoosin mikä on vaivannut viimeiset puolisen vuotta ja nyt pääsen leikkaukseen hoitamaan asian. Asiasta kenties lisää myöhemmin.

Mutta suurin asia niin materiaalisesti kuin muutenkin on ollut kun sain ihanat hiustenpidennykset! Kaunokainen työkaverini Miia laittoi sinettipidennykset viinin voimalla omaan tukkaan kiinni ja nyt ymmärrän sen kaiken marmattamisen pitkäkutristen ihmisten leipälävistä aiheesta "tukka on tärkein". Voisin säveltää näille jouhille oodin nokkahuilulla, en voi elää enää ilman.

Elovena, my idol
Henkilökohtaisesti en ole ikinä omistanu pitkää tukkaa, en edes lapsena, kun se oli aina kaiken tekemisen tiellä ja täynnä purkkaa. Omaksuin rekkalepakkomaisen hiustyylin omakseni joskus teininä ja sillä mentiin tähän asti. Nyt vanhemmilla vuosillani olen jostain syystä ymmärtänyt mitä joku tarkoittaa naisellisuudella ja tätä heti maitorauhasten jälkeen naisellisinta juttua eli pitkää tukkaa piti kokeilla. Vaikkei oma olekaan. Ja nyt tuli mukavasti mieleen se lapsena kuultu kauhutarina peruukista joka oli tehty sarjamurhaajan hiuksista, lopeta aivot.

Purkkakokeilu
En ollut ihan tyytyväinen pidennysten yhteistyökykyyn oman tukkani kanssa joten flamingo pink:in jämät lettiin, tulos hyvin purkkamainen.  Kunnes....

Kasuaali laama

....tapahtui tämä. Flamingon pinkit ei oikein omasta mielestäni toimineet joten Stargazerin Magenta ostoon ja nyt toimii!
En ymmärrä, tässä on ehkä 2 turausta väriä sekoitettuna puoleen purkkiin hoitoainetta ja aika vahva väri. En tiedä kuinka kauan pysyy mutta yrittävä ei epäonnistu ja epäonnistuja yrittää. Alla pari hetkeä vanha kuva kun töihin olin lähdössä.


Pönötän ku selkävaivanen
Voisiko joku järjestää kurssin peilikuva-seisonnassa? En tiedä miksi mutta asennot on aina enemmän tai vähemmän Metsästys&kalastus-lehden Viikon vedenalainen kummajainen-tyyppisiä. Kritiikkiä ja neuvoja otetaan vastaan kun en itse osaa tehdä edes kunnon lettiä, teach me interwebs!


Ensi kertaan!


5 kommenttia:

 1. näyttää tosi kivalta kyl toi pitkä tukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon, jos sulla on jotain kampaus-ideoita ni kerro toki :D

   Poista
  2. kerron jos tulee jtn mieleen :'D

   Poista
 2. En kestä tota metsästys&kalastus läppää XDD

  VastaaPoista