torstai 3. tammikuuta 2013

Mä palaan kotiin & 2013

Hei hoi!

Sain oman asuntoni takaisin hieman joulun jälkeen, olen ollut evakossa vanhempieni luona nyt kolme kuukautta putkiremontin takia ja vihdoin pääsin muuttamaan takaisin kotiin! Oi onnea, tunne kuin Matilla kun tornista hyppäsi.
Takaisin muuton kunniaksi käytiin Heikin ja Alexin kanssa ruotsin Maskussa hieman shoppailemassa valaisimia ja muuta härpäkettä. Jostain syystä kaikki olivat aina vihanneet mun eteisen vihreää lamppua, jopa äiti sanoi että sen valo sai kämpän näyttämään laittoman hupituotteen kasvatuslaitokselta joten uusi lamppu oli hankittava. Tällä hetkellä se vihreä lamppu makaa jossain päin kaatopaikkaa koska Sini sai pois muutossa kyseenalaisen kunnian heittää kyseisen valontuottajan jätelavalle. 

Parasta mitä IKEAsta saa

Olin luvannut Alexille että se saa kunnian valita lamput niin sehän juoksi siellä kuin Bambi jäällä ja heitteli tarpeellistakin tarpeellisempaa tavaraa kärryyn kuin maailmanloppu olisi edessä. Mutta kaikki kunnia ja halleluja edelleen Heikille joka ne lamput sinne kattoon asensi <3 Tietenkin itsenäisenä naisena olisin ne lamput sinne kattoon ehkä itsekin jossain vaiheessa saanut mutta arvostan enemmän sähköiskutonta huomista kuin täydellistä riippumattomuutta. Kiitos kaikille jotka auttoivat yleisessä järjestelemisessä!

Kun kämppä oli saatu joten kuten uskottavaan kuntoon ja luurangot siirretty takaisin kaappiin oli aika juhlistaa Viivin 22-vuotista taivalta täällä tomussa! Ilta meni mukavasti metelöidessä, syödessä ja ollessa. Osa porukasta jäi yöksi niin saatiin matkustajakoti taas toimintaan ja testattua.

Epäjumalten palvontaa


Tuomaksella oli turvallisempi olo veitsi kädessä

Ja sitten olikin jo aika juhlistaa kuolevaa vuotta ja kaivaa muoveista uusi! Olin itse myöhään töissä joten teki mieli viettää tämä kyseinen vaihtotapahtuma kotona ihan rauhassa vaan. Ja kätevintähän se on kun tulee kotiin niin juhlaruoka on jo valmiina eikä itse tarvitse lähteä mihinkään. Paikalle vaappuivat siis Sami, Heikki, Alex, Sini, Viivi, Niklas, Tuomas ja Ryu alkuillaksi.

Niklas, Tuomas ja Viivi
Ruokaa, tähtisadetikkuja, skumppaa, booleja ja yleistä olemista. Koko kööri jäi tänne nukkumaan niin sai aamulla nauttia vielä kaikkien seurasta vaikka vähän heikottikin. Jouduin lähtemään töihin seuraavana iltana niin koko muu porukka jäi vielä tänne niin koko kämppä oli siivottu! Hirveän hyviä vieraita.

Tulin aamulla yövuorosta takaisin niin Sini ja Alex olivat rihmautuneet kiinni keittiön lattiaan. Nukuttiin sitten kolmistaan seuravaan iltaan ja jatkettiin linjalla "katoa maan päältä, elä verkossa".  Tämä vuosi on otettu vastaan todella rauhallisesti ja harkiten, mitään hätiköityä ei ole tehty ja sellainen olo että tästä vuodesta tulee entistä parempi, mikäli fyysisesti mahdollista. Edelleen epätodellinen olo että pääsin takaisin omaan kotiin ja kaikki on taas hieman selkeämpää. Seuraavana edessä keittön remontointi ja purku, agressiot esiin.


Ei näin lapset

 Tässä vielä pieni video kuvattuna juuri vuoden vaihtumisen minuuteilla.


Ensi kertaan toverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti