perjantai 7. joulukuuta 2012

Kukee

Heipä hei!

Sain vihdoinkin paketin Kukee: lta ja ajattelin esitellä hieman mihin rahani hassasin. Hyvä tehdä postaus tavaroista joista osan ehdin jos kadottaa (pakkanen ja sormukset = ei hyvä combo kun sormet pienenee). Oon ehtiny hävittää jo 2 sormusta jotka sain tilauksen mukana lahjana ja rakastuin niihin niin paljon että on varmaan vaan pakko tilata uudet. Kiroan talven.

Arvostan tätä värimaailmaa
Midaksen luola avautuu
Vähän lähikuvaa joistain jutuista, jotenkin huomaa että  mulla on joku kausi päällä kun kaikessa on joko niittejä, ristejä tai kalloja. Kai tunnen jo helvetin liekit hanurissa kun pitää turvakrusifikseja olla joka paikassa. Ja kallot vaan on kivoja.


Rakkautta ja piikkilankaa


Teema jatkuu, miten niin yksipuolista.

Olen aivan rakastunu tohon vasemmanpuoleiseen risti-ketju-sormukseen, ah.
Tilaaminen tuolta oli niin helppoa ja paketti pamahti lähipostiin viikossa. Edustan vahvasti koulukuntaa "lisää blingiä perkele" joten uskon ettei tule olemaan viimenen kerta kun tilailen. Asioiden kadottaminen luonnistuu myös todella helposti niin ei sitten tollasen parin euron helyn kankkulaan heittäminen harmita niin paljon.


Oona


2 kommenttia:

  1. "Kai tunnen jo helvetin liekit hanurissa kun pitää turvakrusifikseja olla joka paikassa. Ja kallot vaan on kivoja." Vittu putoon tekis mieli vaan pistää sitaatteihin koko merkintä tähän aflnjjk PS POISTA SANAVARMENNUS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D kiitos kaunis, ihanaa kun sanot noin ^_^ PS. POISTIN VAIKKA EN EDES TIEDÄ MIKÄ SE ON

      Poista