tiistai 25. joulukuuta 2012

Pukkijuhlaa

Heihoi ja hyviä jouluja!

Neljä päivää maattu kotona tekemättä yksinkertasesti mitään, tän päivän missiona oli olla koko päivä yöpaidassa ja onnistuin kuin doupattu valkovenäläinen olympialaisissa! Kävin kyllä kaksi kertaa melkein ulkona kun avasin koiralle oven kahdesti ja sivistin itseäni lukemalla ihmisten twiittejä, yhteiskuntaa avustin menettämällä ääneni joten en ole suoltanut mitään kamalaa kauraa koko päivänä jos ymmärtämätöntä raakkumista ei lasketa. Tää on tätä elämässä onnistumista.



Joulupuu on ripustettu, joulu on jo orrella
Ruoka on hyvää (maksalaatikko on jumalten ruokaa) ja lahjat on kivoja ja perheen kanssa on ihana viettää aikaa vaikka olenkin tautinen. Tänään iski vaan kamala kaipuu normaalielämän pariin ja kun kaikki on poissa kaupungista niin tuli kaikkia karvakamuja ikävä. Onneksi Yle areenasta voi katsoa Misfitsiä (aivan mahtava sarja ihan vaan näin muuten vaan!) ja sosiaalinen media on keksitty ja sehän nyt on täynnä noita sopeutumattomia

Joulupukkia odotellessa

Värjäsin tukkani vähän ennen joulua harmaammaksi ja huomenna teen latvoille kyllä jotain, katsotaan mitä kaapista löytyy (kotikemisti iskee).




Toivottavasti kaikkien joulu meni yli hangen ja nietoksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti