keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Henkimaailman hommia

Hellou!

Viikon hapenkulutukset tässä, jeah.

Joulu! Lunta! Kylmä! Jäätävä flunssa! Lisää huutomerkkejä!!
Kyllä, olen sellanen ihminen joka syksyllä kiroaa kaiken kylmän ja märän alimpaan Dantelaan ja samaan syssyyn niin joulun kuin kaiken muun oheiskrääsän joka sen mukana matkustaa. Mutta kun se punanenäisten pikkuherrojan ilta lähestyy niin innostus nousee kuin zombie haudasta. Pipareita, glögiä, lahjojen hankkimista, yleistä härväystä, onko ihanampaa.

Tässä hetkellisessä kullan ja punaisen värittämässä mielettömyydessäni lähdin siis eräs päivä Tommille tekemään jouluisia asioita eli syömään tortilloja! Ja tehtiin pipareita kanssa, arriva. 

Historiallinen kuva, kyseinen juna oli aikataulussa!
Pacman on tarpeeksi yksinkertaisen muotoinen piparoitavaksi.
Taiteellinen silmätulehdus.

Alex otti mut hoiviinsa yksi ilta ja teki ruokaa <3 Jos se mies vaan olisi nainen ja minä olisin mies niin tarjoaisin sen isälle kameleita.

3 ruokalajia 20 minuutissa, edes mormonit ei sikiä noin nopeasti.


Pari yötä sitten saavutettiin Sinin ja Alexin kanssa jonkinlainen säälittävyyden huippu, ja tuon useasti kiivetyn Himalajan nimi on puhelimeen ladattavat deitti-pelit. Sini oli ladannut Gree:n Be my princess-pelin ja oli sitten itsekin pakko kokeilla ja Alex innostu myös. En tiedä kuinka paljon kaikki rakkauden jumalat nauro jossain vuorien onkaloissa kun kolme ihan puolijärkevää ihmistä Skypessä, nenät kiinni puhelimissa ja kommentit on luokkaa "kato mun deitti hymyili!".
Olen aina puhunu siitä kuinka kissafarmin kasvatus on varmaan vanhempana edessä ja vanhapiika ei ole kirosana mutta en tiennyt asioiden käyvän näin pian toteen....

Koukussa olen silti, nimimerkillä bussimatkat on liian lyhyitä. Jos sitä itsekin poistais itseltään yhden ulottuvuuden ja siirtyisi 2-ulotteiseen olemassaoloon.


Ah ja voih
O.O


Miksei tälläsiä pompi kaduilla oikeesti...

On sitä epäterveempiäkin harrastuksia.Joku pyysi laittamaan uusista kengistä kuvia kun ne on jalassa, olkaa hyvä! Ikävä kyllä jouduin itsenikin ottamaan mukaan.


Matami Mamma


Siinä ne on vielä <3
En kyllä ymmärrä, noilla kengillä on kettumainen sielu tai jotan koska nyt noin viikon kopsutellut noilla ympäriinsä jalat kuin pumpulissa ja tänään yhtäkkiä noi rupes hiertämään kuin Tuksun tangat, kamalaa. Ostan laastaria ja pidän popoille puhuttelun.Oona

Edit: Unohdin mainostaa! Käytiin Tiinan kanssa katsomassa salkkarit-leffa Nightmare, niin tyylikästä tykitystä että korvat irti, en oo nauranu koskaan leffassa niin paljon! Oscareita odotellessa.2 kommenttia:

  1. Jee me happy kun tuli kuvaa kenkulit jalassa! En jotenkin ensin hahmottanut niitä, mutta nyt kun ne näkee actionissa niin jopas jopas, ihanat on! Sopii sulle niin hyvin. Toivottavasti eivät hierrä enään pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D hyvä kun kelpasi! Kengät on nyt pari päivää häpeemässä kunnes kantapäät tervehtyy, saavat sitten nöyrästi jatkaa tarkoitustaan! Ja kiitos :)

      Poista