perjantai 30. marraskuuta 2012

Vanhentumisriitti

Heip!

Vanhenin tuossa hetki sitten taas vuodella, kauniisti sain kevyen lumikaaoksen kohdusta(kaapista) ulostautumistani valaisemaan että kiitos tästä muinaiset kreikkalaiset lumen jumalkuvatukset. Koska en tällä hetkellä asu sellaisessa paikassa jossa olisi virallisen juhlavastaanoton pitää niin kokoonnuttiin porukalla Helkan Baariin!


Sini pisti tussin viuhumaan ja taiteili ihanan kortin <3

Synttärinaama matkalla paikalle, ens vuonna voi verrata kuinka alhaalla silmäpussit roikkuu.

Palikkakakku by Sini, Marinka ja Niklas
Paikalle saapuivat siis Sini, Marinka, Alex, Niklas, Tiina, Veera, Leijo ja Heikki. Osa porukasta toi ton aivan täydellisen kakun joka maistui taivaalta! Sain kunnian syödä ton hopeisen pallon joka taisi olla syötävää, katsotaan parin päivän päästä miten käy.

Maailman paras panodraama ihan vaan ton Marinkan naamalle tapahtuneen onnettomuuden takia.

Mehukesteissä pitää olla nestettä


Kakun loota näytti kauniisti Rembrantin sunnuntaiselta tuotokselta, oih rakastan <3 Tossa laatikossa on niin monta hienoa elementtiä etten voi edes eritellä niitä kaikkia. Ykkönen on kyll Ulla heti alhaalla oikeella.

Jeesus rakastaa

Kala sanoo pulipuli

Ihana Leijo toi tollasen maistuvan cupcaken ja iski siihen hyvin vaarallisen näkösen kissanpierua muistuttavan esineen. Tän "kynttilän" piti päristä ku tähtisädetikku (kai) mutta sitä se ei tainnu tehdä. Manattu valonlähde kylläkin sytty sammuttamisen jälkeen itsestään noin 5 kertaa. Odotin vaan koko ajan että tää on joku tosi huono jekku ja kuollaan kaikki. Tai päästään vähintään iltalehden kanteen "Vaarallinen tragedia" otsikon alle.


Mahdollisesti vaarallisen esineen lähellä nojaa taaksepäin ja ota kuva

Burn baby burn
Sain oman nimikkodrinkin!

Myös duunikaverit muistivat, kiitos vasarasta(?!)
Kiitos vielä kaikille osallistuneille!! Ei tää syntymäpäivä olis ollu mitään ilman teitä <3

Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti