sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kynsikkään itsenäistä jytää

Hei kaikki!

Hieman viime viikon kuulumisia ja liikkumisia kuvien muodossa, edelleenkin vasta harjottelen tätä blogaamista niin en oikeen vielä ole päässyt rytmiin(cha-cha-cha). Vieläkin mietityttää missä järjestyksessä mistäkin ja onkos siitä nyt liian kauan ja ja ja. Ehkä tämä tästä :)


Viime lauantaina jatkettiin vielä hieman vanhentumisen juhlintaa ja edistämistä Tuomaksella, seuraavana aamuna olo tuntui vähintään talvisodan nähneeltä.

Naama lauantailta


Seuraavana aamuna se naama näyttikin tältä.
Itsenäisyyspäivän aattona oli Winter festival Cirkuksessa ja sinne piti päästä koska jytä. Seurueella Tiina, Toni, Minna ja Jouni ei ilta voi mennä pieleen. Tuli tanssittua eikä paikka tullutkaan niin täyteen kuin oli pelätty, happea riitti.

Valoja kansalle
Seuraavana aamuna heräsin hotellin sängystä Marinkan vierestä, otettiin hotellihuone kun taksijonot oli pitkät kuin kaivolle saharassa joten helpompi oli kömpiä vieraisiin lakanoihin. Aina yhtä hauskaa nukahtaa johonkin muualle kuin omaan sänkyyn ja herätä aamulla ja miettiä se 3 sekuntia "missä mä olen". Mutta hotellin aamiainen pelastaa (pekoni) <3

Oltiin sovittu Viivin kanssa että se väsää mulle uudet kynnet itsenäisyyspäivänä niin matka jatkui hotellilta suoraan kynsitaivaaseen! Ah ja voih nää on ihanat, en ikinä enää elä ilman kynsiä.

Nakinpidentimet
Alkuruuat
Siirryttiin kynsittelyn jälken Kokomoon juhlimaan Suomen itsenäisyyttä sopivissa tunnelmissa. Sini ja Alex liittyivät seuraan nälkäiseen ja syötiin itsemme kattavaan ähkyyn. Kun ahtaminen saatiin päätökseen pyörittiin Heikin kyydillä töölöön katselemaan loput linnan juhlista. Olen niin onnellinen etten missannut Cheekin räppiä, vuoden paras myötähäpeä-moment. Ens vuonna on kyllä pakko katsoa linnan juhlat ilman ääntä ja dubata mukaan omat ääniraidat, parasta huumoria.


Tupakka tappaa

Lopetetaan tämä viikko tähän hienoon luomukseen joka oli muotoutunut työpaikan takapihalle, jouluvalot ympärille ja tiptap!


Oona
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti