sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Mummonpotkimet

Hei sun heiluvilles!

Sain viikko sitten suuren kunnian kuskata hanurini Vantaalle tulliin koska siellä odotti jotain eeppisempää kuin Cheekin itsenäisyyspäivä-räp tai lumi joka yllätti autoilijat, uudet kompleksimonot by Jeffrey!

Pakko sanoa että tulli toimii nykyään paremmin kuin ennen, jonotus kadonnut puoleen ja ihan ku sinne tiskin toiselle puolelle olisi hankittu ilosempia ihmisiä....tai sokeripalat on vaihdettu niihin takavarikoituihin valkoisiin nappeihin joita joskus joku pikkukaveri lähettää Kolumbiasta. Mene ja heitä.


Kenkälovee

Se on aina hyvä ottaa kengistä kuva kun niillä on just kävelly ulkoa sisään, kauniisti näkyy suolarannut pohjissa...

Llama likes

Nää on ensimmäiset Campbellin matalapohjaset jotka omistan ja pakko sanoa että wow! Mikään ei purista, ulkonäkö ainakin hivelee syvästi omaa silmää verkkokalvoa myöden. Noissa on hieman tavallista paksumpi pohja mihin piti tottua (joo ei 13 senttiä korkoa ja platformia mitään, laitapa tasapohjaa 3 senttiä ni on turpa rullalla asfaltissa).

Tähän mennessä olen saanut näistä vaan ihanaa palautetta (jos "pelottavat" voi laskea positiivio-kategoriaan) ja on aina parasta kun ihan tuntemattomatkin ihmiset käy sanomassa jotain nättiä, parantaa päivää niin monella prosenttiyksiköllä!


Kestää lunta, tuulta ja maailmanlopun


Ihanaa joulun odotusta kaikille!
Tip-Tap


Oona

4 kommenttia:

  1. Oonaaaaa oon oikeesti sun blogin ykkösfani XD <3

    VastaaPoista
  2. Haluan hei nähdä kuvaa missä sulla on noi kengät jalassa, pliiis pliis.

    VastaaPoista