tiistai 19. helmikuuta 2013

Täydennyspäivitys

Hohoi seilori,


(Toby asked for pictures of the hair so here you go babe!)


Viime aikaista elämää....  Tai oikeastaan sen puutetta. Odotan vaan koko ajan kevättä, sitä hetkeä kun voit vaan soittaa ihmiselle ja kutsua sen paikalle tunnin varoitusajalla, eikä nyt tyyliin "missä olet, aaaa kotona, no jos nähdään ens kuussa kun toi maailmanlopun myrsky loppuu ja elämä voi jatkua". Mutta ihanasti oltiin ystävänpäivänä melkein kaikki Helkassa viettämässä aikaa.


Ystävänpäivä
Elämä näiden pidennysten kanssa helpottuu koko ajan, enää herään vaan kerran yössä siihen että luulen omaa tukkaani Samaraksi joka hyökkää sängyn alta ja saan sydänkohtauksen.Olen nyt värjännyt tätä kuontaloa Stargazerin Magentalla jota oon kovalla kädellä sekottanut hoitoaineeseen mutta meni hermot kun se kuluu niin nopeasti aivan kamalan väriseksi joten nyt näissä kuvissa on käytetty Stargazerin Shocking pinkkiä.


Älä ruoki eläimiä
Keväässä on kuitenkin aina se ihana Toivon kutina kuin kuppatautisella kanttorilla, hengailtiin porukalla keskustassa yks päivä ja tuntu ihan keväältä. Varsinkin kun nähtiin Visual kei-nuoria niin tuli ihan keveyttä rintaan.Se on ihana nähdä että ala-kulttuurit ei kuole koskaan. Viikon pelasti myös nainen joka bussissa tuli sanomaan että tukallani piristin sen päivää, onneksi en heroinittanu (vitsin taso tähtitieteellinen).


Joo no siinä pikaiset kuulumiset, nyt palaan tähän 4 yövuoron rupeamaan innokkaana kuin lammas teuraalle!

(enough of my face Tobs? :D )

Näkemisiin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti