keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Killing loneliness

Hohoi,

Ja tervetuloa blogin Ikuinen Vanhapiika-osioon. Tänään ei mietitä toimivimpia kissarotuja vaan ajattelin hieman kertoa asiasta johon itse olen jäänyt pysyvästi koukkuun, eli puhelimeen ladattavat deitti-pelit (Otome noin niinkuin japoniaksi).

Sasuke/Ninjalove

Näitä pelejä löytyy niin järjetön määrä erilaisia että pitää vaan kokeilemalla etsiä se oma ykkönen (tällä hetkellä omassa puhelimessa löytyy 8 erilaista koska haaremi-versiota en ole vielä löytänyt). Suosikeiksi on muodostunut Green Ninjalove, Be my princess ja My sweet bodyguard. Gree on siis peliyhtiö joka nämä pelit on putkauttanu kaikkien kiljumiseen taipuvaisten hengittäjien rahanmenoksi ja erilaisia tarinoita löytyy. Ninjalovessa pääset deitailemaan oikeaa ninjaa maailmaan jokunen 300-vuotta sitten, Be my princess keskittyy prinssin haikailuun viidessä eri valtakunnassa ja My sweet bodyguard laittaa sinut ainaiseen vaaraan josta ah-niin-upea henkivartijasi sinut aina pelastaa.Hanzo/Ninjalove

Green peleissä saat lukea 5 lukua tarinaa joka päivä ellet käytä jäätävää määrää rahaa ja osta itse energiaa jotta pääset tarinassa eteenpäin. Pelin lataaminen on siis ilmaista mutta kyllä rahaa saa palamaan jos niin haluaa (mitään en myönnä).

Saizo/Ninjalove
Ja kuten ylempänä näkyy, meno saattaa yltyä ihan härskiksi asti.... En valita.

Joshua/Be my princess

 Peli etenee siis tarinamuodossa ja välillä pääset tekemään valintoja mitä teet tai sanot ja tämä sitten vaikuttaa siihen miten tarina etenee.

Goemon/Ninjalove
Valita voi usemmasta hahmosta jota tuijotella vaaleanpunaisten lasien läpi. Itse jostain syystä valitsen aina ne poikamaiset pennut.... Tai pahiksen.


Näissä peleissä on myös jäätävä määrä kaikenlaista oheistekemistä kuten huoneen sisustaminen tai sivujuonista tehdyt erilliset omat tarinansa. Pääsääntönä toimii että jos haluat lukea tai tehdä jotain heti, joudut maksamaan ihan oikeita euroja. Tarinassa pääsee ilmaiseksi eteenpäin jos on kärsivällinen mutta hormonihorkassa pyörivä henkilö ei ehkä jaksa aina odotella.


Hauskinta näissä peleissä on tietysti tarinan ja kuvituksen lisäksi ajatusmaailman erilaisuus. Parhaimman lopun saa aina kun on vaan hyvin kaino, häveliäs ja naiivi. Liian pitkä katse aiheuttaa kovan punastumisen ja päämäärä on päästä naimisiin kulkematta makuukammarin kautta. Härskiä läpyskää saa tietenkin heittää vain mies ja nainen ei flirttaile edes käskettäessä. Ja jos romantiikkaa puhelimeensa kaipaa niin vaivaan ei parempaa lääkettä löydy!

Appstoreen hakusanoilla Gree tai Otome, tervetuloa pimeälle puolelle.6 kommenttia:

 1. I'm currently playing some GREE games~ I like it so much lol If you have PSP try Hakuouki series!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I just love them all. Now i have to get a PSP :D

   Poista
  2. There aren't many otoge in english...! So it's kinda hard to find... If you want to find some engrish let me know 8D

   Poista
  3. Yeah and i really don´t know that much japanese... Every suggestion is always welcome! :D thanks!

   Poista
 2. http://www.craneanime.com/ The titles that are really translated i really like to buy the original copy, for the rest, CraneAnime is really good.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for the tips, I´ll look it up! ^_^

   Poista