lauantai 1. maaliskuuta 2014

2014

Hohoi!

Monen kuukauden hiljaisuuden jälkeen muistin että tälläinenkin ulosantiväline on olemassa joten päivitetään tilanne. Mun kirjallinen luovuuteni on välillä niin huonoa etten saa itsestäni mitään järkevää irti mutta yritetään!

Vuosi loppui tosi nopeasti jotenkin, ensin oli Halloween, sitten synttärit, joulua ja uusivuosi ja pam, se olis sitten siinä se 2013. Ei kyllä tule ikävä, jotenkin todella huono vuosi jos näitä viimeisiä kuukausia ei oteta lukuun. 

Tylsät yövuorot
Täytin neljännesvuosisadan (yäk) marraskuun lopulla ja juhlittiin keilaamalla ja yleisellä härväyksellä Sinin, Heikin ja Tuomaksen kanssa. Nuo kolme olivat varanneet keilaradan Sellosta ja mentiin oikein autolla, ehkä hienointa luksusta kun pääsee jonnekin autolla kun niin tottunut käyttämään julkista liikennettä.

Mukava sininen hehku alla olevaan kuvaan tulee jouluvaloista, paras filtteri ikinä.

25 v.
Nuo kolme hölmöä yllättivät ihan totaalisesti hankkimalla lahjoja, sain hienon paketin jossa oli 15€ lahjakortti iTunes-storeen (otomerahaa) ja sähkörööki! Ihanaa että ystävät tuntevat niin hyvin että tukevat pahojen tapojen lopettamista ja rahoittavat kyseenalaisten harrastusten (otome) harrastamista <3 Ja kaiken päälle vielä hienoin lahja koskaan joka herkisti todella oli täysin allekirjoittaneelta salaa väsätty räp-pläjäys. Ei sitä joka synttäreinä saa omaa biisiä, varsinkin kun nuo kolme olivat vielä valehdelleet omista tekemisistään että olivat saaneet sen tehtyä. En edelleenkään voi kiittää tarpeeksi. Lemmikkisika on sanaton.


Eläkeläisen tarvepaketti

Sini väänsi maailman hienoimman kortin!
Ennen joulua äiti vei meidät kolme tytärtään katsomaan Jari Sillanpäätä! Tämän myöntäminen lennätti kaiken katu-uskottavuuden ikkunasta, tiedän. Fanitettiin Jartsaa ihan hulluna kun oltiin siskojen kanssa ihan nappuloita, toisella pikkusiskolla on edelleen Jari Sillanpää-pyyhe tallessa ja se on suuri aarre. Jari vaan on niin ihana. Hupaisinta koko illassa oli se että koko muu Hartwall Areena oli kännissä paitsi me neljä, kovaa pikkujoulukansaa muu yleisö. Mutta oli ihan älyttömän hienosti tehty koko show ja tunsin itseni nuoreksi muiden katsojien joukossa, jos sitä vaikka ryhtyisi fanittamaan Eino Gröniä niin voisi olla fanijoukon nuorin.

Jartsa ikuisesti syömmessäin
Ja sitten tuli Joulu. Siirryin vanhemmille koko pyhiksi, lähinnä nukuin ja luin ja kulutin tunteja. Ja join gintoniceja. Ja nukahtelin sohvalle ja muu perhe sai tilaisuuden liimailla tarroja silmälaseihin ja heräsin sitten kirjaimellisesti nähden tähtiä, koko perheellä yhtä huono huumorintaju. Koiralla oli joku pakottava tarve koko ajan vahtia kuusta ja paketteja sen alla, kukaan ei päässyt lähellekään sitä ylisuurta leikkokasvia kun oli jo mäyräkoira vahtimassa että miksi lähestyt hänen sisävessaansa. Ihme otus.

"Do not touch my kuusi"

Uudesta vuodesta ei ole yhtään kuvaa, vietin sen ihanien vanhojen lukio-tovereiden kanssa juoden liikaa ja syöden sitäkin enemmän. 
 
Ai mitä, uusi peli? Kyllä! Our two bedroom story, hyvin käypää tavaraa.
Ei päälle vaan pois, höpsö mies.
Kävin blondaamassa latvat tammikuussa ja blondattiin sitten koko tukka kun huvitti, vaaleutta kesti ehkä noin viikon kunnes ahdisti niin paljon että oli pakko värjätä liilaksi. Miten blondius voi ahdistaa, niillä kuuluisi olla hauskempaa.

Näyttääpä luonnottomalta
Nyt sporttaan tämmöstä vaaleahkoa liilaa, ihme My little pony-meininki mutta furryna on hyvä olla.

Sponsored by Hobby Hall

Yabba, mennäänkö naimisiin?

Ryu kävi tekemässä ruokaa ja yleisesti viihdyttämässä viime viikolla, alla kuvassa jumalten ruokaa eli pitsa jossa on pohjana pastaa. Ja tosi paljon juustoa eli rakkautta.


Sain vihdoin ruokapöydän! Ostin tuon kämpän noin 2,5 vuotta sitten ja nyt on ruokapöytä! Ei enää lattialla tai olkkarin pöydällä syömistä, makaroonin raaputtamista irti matosta tai kipeätä selkää puikoilla syödessä. Pöytä on tehty betonista mikä tekee siitä ihanan julman värisen. Koko remontti alkaa muutenkin olla pikkuhiljaa valmis, enää pari tarraa seinään ja voinkin tehdä kämppäpostauksen.

Onni on paikka jossa syödä
Toivottavasti kaikkien vuosi 2014 on lähtenyt hienosti käyntiin, mitä tältä vuodelta voisi toivoa? Itse haluan ainakin kesän niinku nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti