keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Perusmeikki

Helou!

Halloween oli ja meni ja vei, puran tähän mitä tein naamalleni. Eli Pinotexia pintaan ja menoks.

Kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni kulmakarvojen peittämistä paperiliimalla ja toimihan se. Sillä liimamärällä olisi iskenyt yhden ala-asteen mattipetterit kattoon kiinni mutta ihmeen mukavaa hommaa loppujen lopuksi.Ensin normaalisti puikosta karvat kiinni ihoon ja sitten lastalla (lusikalla) kerroksia päälle. Ilmeettömyys alkakoon.

Mongoloid Mike

Karvaton

Albiino
Ostin kaksi eri valkoista pohjamaalia, ensin kakkuvärin Buttericksiltä Forumista ja sitten voidevärin Punanaamiosta. Kakkuväri oli ihan yhtä tyhjän kanssa, yhtä hyvä pigmentti kuin muumion pierussa. Voideväri pelasti, pistin sitä sitten päälle ja johan valkeni kuin joulu Mosambikiin. Kulmakarvat, silmät, nenän ja suun sudin päälle luomivärillä, huulipunalla ja mustalla naamamaalilla. Unohdin ottaa kuvia koko homman etenemisestä kun perhe piti ruokkia tossa välissä niin epätäydellinen jatkumo.


Ghetto realness, edelleen yöpaita päälläTupeerasin hiukset palloksi ja pyörittelin tonne päälle "sarvet", lakan määrä vakio. Pysyi koko illan pystyssä kuin mormoni discossa.

Saanko tulla teille teelle?


Miss Suomi 2014 finaal-fistit

Asu koostui vanhasta sini-musta-raidallisesta hameesta, UFF:sta löytyi paita, vanha korsettimainen vyö ja lainaksi löytyi Sinin ostama S&M-tissiasuste joka oli Sinille liian iso (fat people for the win).


Perhepotretti
Oli ihan mahtava Halloween, varsinkin kun koko yllä näkyvä posse oli Manalan majatalossa perjantaista asti niin sai laatu-aikaa vietettyä.


Kuivaa syksyä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti