torstai 17. lokakuuta 2013

Blogging is dead

Riemukasta iltaa,

Ja tämän blogin kanssa fiilis kuin alla olevassa kuvassa. Ihan hukassa ja leukaluut irti. Tuntuu että pitäisi tapahtua jotain suurta että tänne tulisi kirjoitettua, mutta suuria ei tapahdu. Sini maatuu mun sohvalla nyt toista viikkoa ja samaa teen itsekin. Tehdään ruokaa ja katsotaan huonoja ohjelmia telkkarista. Onneksi kohta on Halloween! Ei vaan vieläkään minkään maan tietoa että mikä se puvun syvin olemus on. Kerrankin tilaisuus olla ihan mitä vaan ja kaikki maailman mahdolisuudet URGH liikaa valinnanvaraa.

Hattara hukassa
Rakastan kun pelejä ladatessa appstore varoittaa hyvästä sisällöstä, tiedät saavasi priimaa..

Hyvää settii
En tiedä kenelle tuo alla oleva Elisan mainos on suunnattu mutta minkälaisesta livekuvasta on kysymys...
Rakastan yli kaiken alla olevaa peliä "2/2 Lover" , ideana koko hommassa on ton hahmon tökkiminen ja sut palkitaan tarinalla kun tökit tarpeeksi. Miksei kaikki ihmissuhteet voi mennä näin? Tribaalitatuointi ah <3

Setsuna
Pientä ja turhaa, niin päivitys kuin päivittäjä. Palatkaamme asiaan kun sanottavaa on. Tulipa mieleen, raivostuttavin sanonta ikinä on "palataan astialle". Ai että kun naurattaa tämä pieni sanaleikki tikahdun.

Hauskaa kylmenemistä!

2 kommenttia:

 1. Hyppäsin kattoon kun näin Setsunan naaman. Mahtavin peli ikinä. Kummasta tyksit enemmän: Hinatasta vai Setsunasta ?
  Hauskaa silti, että mielestäni Hinata näyttää ainakin naamasta katsottuna paremmalta kuin Setsuna, mutta Hinata onkin äklön kiltti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis aivan ihana peli! Ihanaa kuunnella noiden hahmojen ääniä. Sellanen pienehkö fetissi noihin pahoihin hahmoihin niin kyllä Setsuna vie, vaikka ihan vaan ton tribaalitatuoinnin takia ;) En ole ihan vielä päässyt täysin sisään tohon peliin mutta rakastunut olen :D

   Poista