torstai 12. syyskuuta 2013

Syksyn sävel

Iltaa!

Pikapäivitys naisesta jolle ei koskaan tapahdu mitään. Paitsi töitä. Ja keittiöttömyyttä.
Pakko kyllä myöntää että pistää painonvartijat häpeään ja lokaan tämä koko kansakunnan ihmedieetti. Suosittelen kaikille jotka haluavat painoaan pudottaa, räjäytä keittiösi. Sitten on vaan pakko syödä salaattia ja sitä mitä kaupasta heti voi suuhunsa ilman ihmeellisempiä lämmittämisiä laittaa. Ja pitsaa ei ole varaa syödä joka päivä. Ei lompakkollisesti eikä terveydellisesti. Vaikka mieli tekis.

Työkaveri ehdotti että olisin elänyt remontin ajan McD:n euron juustoilla ja sitten olisi voinutkin puristella cheddaria meikäläisen laskimoista parin viikon jälkeen. Kieltäydyin kokeilusta kohteliaasti.

Ja kohta on Halloween! Tänä vuonna juhlien teemana on supersankarit/pahikset ja tätä inspiraation määrää, voisko vaan aina olla naamiaiset. Käytiin katsomassa Kick-Ass 2 ja siitä tämä ajatus lähti. Hieno leffa muuten, suosittelen. Ehkä jopa parempi kuin ensimmäinen leffa mutta taidan tehdä etikettivirheen jos sanon noin joten mitään en sanonut. Haluan silti Motherfuckerin lateksikorsetin.
Kumpi vai kampi.
Joka viikkoinen hiuskriisi iski päälle taas. Tiedän että pinkki sen kuuluu olla mutta nyt on sävyn kanssa hankaluuksia. Itse kotikemistöin aina mitä erilaisimpia tuloksia mutta nyt olen päätynyt siihen että ehkä vaaleampi versio Minun Pikku Ponini värikartasta toimii allekirjoittaneelle.

Mielipiteitä?

Väinö sanoo MOI
En kestä Solmaren pelejä, yleensä jos missään pelissä saa Good endingin niin kyllä sä sen miehen silti saat. MUTTA EI tässä. Yksin jäät kuin hyppynarun toinen pää. Ja sitten pelaamaan koko peli uudestaan walkthroughn kanssa ihan vaan sen takia että rakkaudessa ei ole kuin voittajia ja pakottajia.

Ihanan monitulkintainen kuva alla, Rintarokaan ei haaviin jäänyt vaan lähti toisille kalavesille joten tämä silakka pelaa koko pelin uudestaan eväkkään raivolla. Jos ei hyvällä niin moukarilla.

Konkatsu Love/Rintaro Washio

Löysin viime yönä uuden pelin!Voltagen tuotos Kiss of revenge. En ole koskaan ennen pelannut sairaala-maailmaan sijoittuvaa peliä niin tätä aion nakutella innolla. Ja tarina kostosta tuntuu muutenkin ihanan sairaalta, ei tässä voi muuta kuin myhäillä Voldemortisti.Viikonloppu saapuu, ihanaa kerrankin nähdä ihmisiä! Kamalaa miten parikin viikkoa saattaa vierähtää ettei isommalla porukalla ehdi aikaa kuluttamaan ja järkyttävä ikävä kaikkia. Laitan kaiken uskoni perjantaihin.
Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti