lauantai 17. elokuuta 2013

Karvoja ja kavereita

Hei!

Täällä taas pitkähkön tauon jälkeen, kuvaoksennusta puhelimesta koska tämä kesä on ollut jotenkin vaan yksi iso pötkö johon en omassa päässäni saa mitään tolkkua. Asiat muistaa parhaiten kuvien avulla joten täältä pesee sanoi mansikki.

Ryu ja koiraherra lähtivät omaan kotiinsa pari viikkoa sitten. Koko kämppä kaikuu tyhjyyttä ja kurjuutta, Ryu jätti mulle seuraksi vain riisinkeittimen (uskomattoman seurallinen vekotin). Kenenkään kynnet ei kopise lattiaan ja kukaan ei kiroile sohvalla, nyyh.

Soma pieni ja homohko tyyny
Ja taas seikkailuja hiusvärin ihmeellisessä maailmassa, Tikkurilan värikartta kohta käyty läpi. Sain yksi ilta kamalan hienon ajatuksen että kyllä siitä kuluneesta vaaleanlilasta saa taas kylmemmän savyisen kun laittaa vähän sinistä sävyä hoito-aineeseen (hieno ajatus törppö, käytäntö täysi nolla). Ryu haistoi katastrofin ja lähti viemään koiraa ulos ja kun tulivat takaisin oli letti kauniin vaaleansininen. Oho.

Sininen tuli eikä naurata
Kauniista länsinaapurista saapui vieraita tänne hieman tutustumaan Helsinkiin oppimis(alkoholi) tarkoituksissa. 5 päivää puhdasta hauskanpitoa ja uutukaisen ihania ihmisiä, kesän kohokohta. Jos et tiedä mitä Varm&Kall on, et tiedä taivaasta mitään (sori mormonit). Se on siis makeaa viiniä joka maistuu vaniljalta ja kanelilta. Eli omenapiirakalta eli taivaalta. Kuten kaikki piirakat.

Tuliaiset!
Matkalla lentokentälle hakemaan Marijelaa ja Juliaa, värjäsin hädissäni sinisen piiloon koska en koskaan oppinut kunnolla smurffaamaan.

Pinkkipää
Käytiin juhlimassa Sinillä, Viivillä, Kaivohuoneella ja parissa muussakin paikassa mutta parasta oli Suomenlinna picnik! Järkyttävä määrä ruokaa, hyvä ilma ja rento meno.

Soppajono

Yksinäinen pastillirasia nurmikolla raasu
Ihana Sari <3
Jotkut illat venyivät aamuun, ainoa kerta tänä kesänä kun olen käynyt edes kahlaamassa muualla kuin ammeessa oli 7 aikaan aamulla Hietsussa laulaen ja uiden hyvin kuluneen baari-illan jälkeen. Go go aamujatkot.

Vibuhan sen siellä
Ja kun sosialisointi on hoidettu voidaan palata tärkeimpiin aisioihin eli otome. Hakkasin Ninjalove-pelistä kaikki hahmot ja haluan lisää! Rakastan yli kaiken kuinka laadukkaita noi välikuvat on, loputon virta kutkuttavia taustakuvia. Jääkö kukaan muu koukkuun noiden kuvien keräilemiseen ja sitten se sama hahmo on pelattava noin 14390 kertaa että ne kaikki saa haltuunsa?

Ah
Pieni vilahdus tulevasta, keittiö on melkein valmista kauraa! Parempia kuvia tulee kun koko köökki on täysin valmis...


Ensi kertaan!


5 kommenttia:

 1. Eksyin jotenkin blogiisi ja ihastuin heti. *O* Kerrankin joku suomalainen otome-pelejä pelaava tyyppi! xD Täytyy kyllä myöntää että itse pelaan niitä hyvin vähän, japaninkieleni on ihan alkeellinen, joten enkunkielisillä mennään (ja niitäkin tuntuu olevan tosi vähän tai sitten en vain osaa etsiä...?). D: Mutta tykkään niistä kuitenkin! xD

  Niin ja piti vielä mainita, että sulla on kiva tyyli. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ihana kuulla että tykkäät. Itseki pelaan vaan enkunkielisiä, voisin tehdä vaikka postauksen kaikista mitä on löytynyt koska niitä tulee koko ajan lisää ja laadukkaitakin joukossa. Itekin oon jääny ihan koukkuun joihinkin...

   Ja kiitos vielä ^_^

   Poista
  2. Toi postaus kuulostaa kiinnostavalta! ^^

   Ja oon siis ilmeisesti vain huono etsimään noita pelejä. xD

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jooo siitä tuli vieä parempi ku mitä odotin :3 Laitan parempia kuvia kun on valmiimpaa !

   Poista