maanantai 6. toukokuuta 2013

Stars in their eyes

Hohoi kapteenit,

Kesä on aloitettu eli vappua vietetty. Uskaltauduttiin pienehköllä porukalla istumaan Koffariin vappu-aattona silläkin uhalla että Esteri olisi avannut auvojaan, onneksi säilyttiin ulkoisesti kuivina eikä kovin kylmäkään ollut.  En tiedä mistä johtui mutta kukaan ei jaksanut vappuna tappiin asti, itsekin olin kotona jo pari tuntia Tuhkimon kotiintuloajan jälkeen, vanhuusko iskee.


Mehu ja katti

Andre tuli Ruotsista tänne kunnioittamaan meitä läsnäolollaan ja pitihän sitä juhlia sopivasti pore-ammeillen Helkassa. En tiedä mikä Alexilla on mutta joka kerta se vaan hukkuu tohon ammeeseen.


Merimakkara.

Ja viime lauantaina juhlittiin Sini ja Andren melkein samanaikaista vanhenemista. Yohio pauhasi ja jello-kakku upposi, jatkopaikka oli oikein onnistunut ja aamulla tiesi tehneensä itselleen kamalan karhunpalveluksen.
Love and derp


Parasta tässä vuodenajassa on se että saa suunnitella mitä kaikkea sitä kesällä tekisi mutta sisällä istumisesta ei sa kamalia tunnontuskia. Maantie on auki ja tyhmätkin ideat otetaan lukuun. Oikeen sellanen lässynlää-olo koko ajan, sydänkin sulaa.
Ihania lämpeneviä säitä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti