lauantai 25. toukokuuta 2013

Liian myöhään

Iltapäivää!

Huonolaatuisia kännykkäkuvia todella kauan sitten tapahtuneista asioista, I take no pride in this. En tiedä raiskaako päivitetty blogger-appi nämä kuvat vai mistä johtuu mutta ei ne ennen näin rakeisia olleet, satan.

Eli siis juhlittiin kauniin Marinkan synttäreitä tuossa pari viikonloppua takaperin, synttärinaista oli kierrätetty koko päivän erilaisissa riennoissa Nikon toimesta ja sitten illemmalla mentiin porukalla ensin pelaamaan Megazonea ja tämän jälkeen etkoilemaan mun kämpille. Omasta mielestäni illan hauskin ohjelmanumero oli pantomiimi-kisa jossa piti aina esittää jotakuta juhlavierasta. Ihanaa kun ihmisillä on niin selviä maneereita että heti arvaa. Hävisin Megazonen aivan totaalisesti, voin varmaan automaattisesti ampua itseäni päähän jos ikinä sotatilanteeseen joudutaan, en selviäisi.


Metron ovet käy hupipeileistä

Marinkan synttäreiden syvin olemus.

People
Käytiin yksi päivä Marinkan kanssa katselemassa mitä ne Ruotsin sisustusgurut ovat taas luoneet, ovimattoa lähdettiin hakemaan. Ostin teesiivilän.

Rinkan buduaarissa.

Kalasatama ja taivas

Ei elämää ilman otomea.

Jopo valmistui koulusta ja tarvitsi lihatauluja maalattavaksi koetarkoitukseen. Pääsin kokemaan 80-luvun kaikessa kauneudessaan.

Rakastan noita rajauksia.
Ensi kertaan! Voisin ostaa vaikka kunnon kameran siihen mennessä...


2 kommenttia:

  1. Mistä otomesta tuo screeni on? Hyviä ajantappajia ne... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on Eduardo ja se on Voltagen peli Pirates in love. Todella hyviä ajantappajia joo, menee kaikki aika jos vähänki innostuu :D

      Poista