torstai 18. huhtikuuta 2013

I will make you a man

Terveterve,

Syötiin Sinin kanssa viime perjantaina kesän ensimmäiset mansikat! No okei ne oli espanjalaisia mutta silti, varma kesän merkki! Käveltiin kauppaan takit auki, ostettiin mansikat ja käveltiin mun luo kiertoreittiä ilman että jäätymiskuolema iski. No okei kaikki pienet elimet eli sormet oli jäässä mutta pikkujuttuja tollaset.

Euforia
Sporttailen tällä hetkellä vähän tummempaa lilaa tukassa kuin aikasemmin, reuhka edelleen työn alla.Onnistuin nolaamaan itseni töissä taas kerran niin täydellisesti, höpöttelin tummempi hipiäisen herrasmiehen kanssa niitä näitä lomailusta ja säästä. Keskustelun lomassa herra kertoi lähtevänsä Etelä-Afrikkaan lomalle viikoksi ja aikovansa vaan maata rannalla koko viikon. Tähän tokaisin rennosti "You will get a great tan if you just lie on the beach for the whole week!". Herran ihonväri oli siis jo sen verran tumma ettei rusketusta TODELLAKAAN oltu hakemassa. Nolottaa vieläkin, onneksi herra vaan nauroi koko jutulle.

Bubblegum bitch

Yritin väsätä kaurakeksejä, tein kaurakeksin.

Maku oli ihan jees, söin vaan yhden...


Sini hengaili mun kanssa mun luona pari päivää kun olin kipeänä, siinä yön tuiskeissa kun tekemisen puute iski niin youtube auki, pari tutoriaalia kehiin ja naamaa maalaamaan. Tähän lookkiin tarvitaan vielä liian isot Fubun housut ja ruma nahkaliivi. Se on kamalaa kuinka paljon näytän isältäni. Parasta oli kun näytin tätä kuvaa työkaverille ja se kysy kuka kuvassa on! Onnistumisen ilot.


Kasvattaisin parran jos pystyisin

Ihanaa kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti