tiistai 26. maaliskuuta 2013

Goodbye hair

Hellurei ja hellät tunteet,

Kevät, se on tuolla ulkona! Ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin tänään tuntu siltä että elämä voittaa ja lumi katoaa ja voin vihdoin laittaa lämpöpatterit pienemmälle ja poistaa sängystä ylimääräsen peiton. Jääkarhut muuttuvat ruskeiksi ja pingviinit vaihtavat frakit liian pieniin mikroshortseihin. Sisälle jääminen aiheuttaa kamalat omantunnontuskat ja sukkahousuja täytyy pukea vain yhdet. Niin monta ihanuutta samassa vuodenajassa, lista jatkuu ikuisuuteen.

 Käytiin viime lauantaina Leijon kanssa kääntymässä eräillä syntymäpäivillä, viimeiset juhlat pitkällä tukalla yhyy. Hauskaa oli, kiitokset menee avecille.





Puhelimessa ei ollut itselaukaisijaa


Seuraavana siunattuna päivänä päätettiin Marinkan kanssa juhlistaa tulevaa kevättä ja käppäiltiin Regattaan kahville ja jatkettiin yllättävän pitkällä kävelylenkillä ympäri Hietaniemeä. Jään päällä kävely on aina yhtä jännittävää, varsinkin kun koiramaiset liukumiinat pitää hereillä kun ei tiedä mihin voi astua.


Valkoinen erämaa


Marinka käski kiipeämään rantavahdiksi rantavahdin paikalle ja vilauttelin sitten puolelle uimarantaa... Uskon kyllä että toi kyseinen hiekkakasa on nähnyt enemmänkin lihaa, ei kylläkään ehkä maaliskuussa.



Äkkisyvää



Sunnuntai jatkui vähän ikävämmissä merkeissä, päätin poistaa naiseuden jatkeeni eli revin irti pidennykset. Koko homma vei loppujen lopuksi 8 tuntia (!!!!) ja hermot. Katsottiin samalla Marinkan kanssa Helter skelter-niminen leffa, niin kaunista elokuvaa en ole vähään aikaan nähnyt, suosittelen!



L-koodi


Nyt niska on aivan täynnä pienia rastoja enkä tiedä miten saan ne auki. Tukka on ohuempi kuin mallityttö Pariisin muotiviikoilla ja hieman kärsinyt mutta kyllä se takaisin kasvaa, joskus.


Gay Samara
Ren


Ja koska olen päätynyt siihen että ilman otome-miehiä ei voi elää (foreveralone) tässä teillekin taas yksi!

Näkemisiin!


2 kommenttia:

  1. Sun hiukset näyttää äärimmäisen hyvältä myös ilman pidennyksiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Vähän outo olo kun ei ole häntää selässä heilumassa mutta oma tukka on aina oma tukka :3

      Poista