keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Timewarp

Hohoi!

Olen viettänyt viimeiset 2 viikkoa kotona sairaslomaillen joten mitään kauhean innostavaa ei ole tullut tehtyä.
Tässä pari otosta viimeisen viikon ajalta. Sairaslomalla on aivan ihanaa olla kun kroppa iskee vastaan eikä mitään jaksa tehdä mutta tekis niiiiiiin mieli ulostautua kuin vauva vaippaan. Elämän sudenkuopat.

Ei.... Ihan vaan ei.
Käytiin nuuskimassa Itiksen New Yorker. Toi paita ei kaipaa muuta kuin bensaa ja tulitikkuja.Sama kuin ostaisit hupparin tekstillä "Pirun jees Suomi hei!" ja Matti Nykäsen naama.

Croissantti-nuttura
Työkaveri pyysi hiusmalliksi kun tosta loimuharjasta tota pituutta löytyy niin sain päähäni upean kampauksen!
Ihan vaan näin ohi aiheen, sinettipidennykset ja tupeeraaminen = Auts.


Viaton ku katolinen pappi.
Yritettiin isän kanssa koota uutta vaatekaappia ja tämä karvainen remppa-ihme pyöri koko ajan jaloissa. Meinasi koirasta tulla osa Ikea-kokonaisuutta.

Silmät seisoo mutta mieli ei.
Innostuin pitkästä aikaa käyttämään circle-piilareita, rakastan tota efektiä mutta en oikein tiedä kuinka hyvin se allekirjoittaneelle sopii.... ?

Parempaa ku Playboyn keskiaukeama.
Juhlittiin viime perjantaina Alexin, Heikin, Sinin ja Tunden kanssa mun onnistunutta leikkausta pienimuotoisen Aasialaisuuden merkeissä. Alex keittiöön ja hyvä tulee, minkä kotivaimon maailma siinä miehessä menettääkään <3 Kiitos Alex.

Päädyttiin jostain syystä tuijottamaan Blair witch project ja vaikka sen on nähnyt viimeksi melkein vuosisata sitten niin kuumottava se on silti! Seuraavana päivänä katsottiin sitten kyseisen rainan jatko-osa joka ei ole edes sydämellisen facepalmin arvoinen, voi kamala mikä myötähäpeä. Kolmotta Blair witchiä odotellessa...


Skumppa tai henki.


Syvällisen vakava keskustelu.
Oltiin päästy perjantaina jo niin hyvää vireeseen että jatkettiin juhlimista lauantaina Kevinillä isommalla porukalla. Matka jatkui pitkästä aikaa DTMn kuumaan syliin ja loppu onkin historiaa jota ei koskaan kirjoiteta.

Löytyi aamulla laukusta, tässä oli selkeä idea varmasti
Vietettiin darrapäivää mun luona Sinin kanssa täysin kasviksia muistuttavassa tilassa. Itse hakkailin otomen parissa taas, välillä nämä pelit yllättää niin pahasti etten ihan ihan ymmärrä mitä näiden tekijöillä liikkuu yläkerroksissa... vai onko ullakko autio.

Your motherAh ja voih.

Laitetaan loppuun vähän jotain silmänruokaa, mukavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia: