perjantai 16. marraskuuta 2012

he created a monsterNaama.jpg

Okei, eli tämä on nyt tässä. Kauan tästä on jauhettu enkä ole saanut itse aikaiseksi mutta onneksi on Alex joka tämän teki (ja rommi joka auttoi). Blogi perustettu ja voi apua miten tämä toimii, yhdenlainen neitsyyden menetys tämäkin eikä asiasta ollut puhetta biologian tunneilla. 

Olen siis blogineitsyt vähän yli parikymppinen kenties nainen Helsingistä jonka suurin ongelma elämässä tällä hetkellä on raahata itsensä ennen puoltapäivää ylös sängystä ja kuinka saada keittiöremontti hoidettua kunnialla maaliin. 

Tämän blogin syvin tarkoitus ei ole vielä ihan selvä mutta pieniä postauksia ainakin ulkonäkökokeiluista ja sosiaalisista tapahtumista ja muustakin mitä eteen kompastuu. Ja kämpän remontista ensi vuoden puolella josta päivittelen todennäköisimmin lähimmästa hermoparantolasta. Mutta siis joka päiväistä elämää alla olevaan tyyliin!

Keskitytään Veeran kanssa olennaiseenOltiin siis eilen porukalla Helkan baarissa istumassa, nauttimassa niin kiinteitä kuin nestemäisiä asioita ja jauhamassa maailman tapahtumista. Tuli kyllä kaikki niin tarpeeseen koska matkalla paikalle sain ihanan 80 euron pikavoiton (sakon) metrosta... Hiustenväriini vetoamatta kaikkea ei aina voi muistaa, hieman kyllä nolotti kun tajusi tarkastajan ilmestyessä näkökenttään että eihän mulla sitä lippua ole. 

Myöhemmin ja paljon, paljon köyhempinä siirryttiin Alexille Marinkan ja Tommin kanssa hieman vielä istuskelemaan. Tommista loppui patterit melkein heti ja Marinkakin siirtyi unten maille omaan kotiinsa joten ryhdyttiin sitten pienen suunnittelun ja ylipuhumisen jälkeen photoshoppaamaan Alexin kanssa tätä blogia! Itse en siis tehnyt (osannut) mitään joten kaikki kiitos menee töölön photoshopkirurgille <3


Oona2 kommenttia: