lauantai 25. toukokuuta 2013

Liian myöhään

Iltapäivää!

Huonolaatuisia kännykkäkuvia todella kauan sitten tapahtuneista asioista, I take no pride in this. En tiedä raiskaako päivitetty blogger-appi nämä kuvat vai mistä johtuu mutta ei ne ennen näin rakeisia olleet, satan.

Eli siis juhlittiin kauniin Marinkan synttäreitä tuossa pari viikonloppua takaperin, synttärinaista oli kierrätetty koko päivän erilaisissa riennoissa Nikon toimesta ja sitten illemmalla mentiin porukalla ensin pelaamaan Megazonea ja tämän jälkeen etkoilemaan mun kämpille. Omasta mielestäni illan hauskin ohjelmanumero oli pantomiimi-kisa jossa piti aina esittää jotakuta juhlavierasta. Ihanaa kun ihmisillä on niin selviä maneereita että heti arvaa. Hävisin Megazonen aivan totaalisesti, voin varmaan automaattisesti ampua itseäni päähän jos ikinä sotatilanteeseen joudutaan, en selviäisi.


Metron ovet käy hupipeileistä

Marinkan synttäreiden syvin olemus.

People
Käytiin yksi päivä Marinkan kanssa katselemassa mitä ne Ruotsin sisustusgurut ovat taas luoneet, ovimattoa lähdettiin hakemaan. Ostin teesiivilän.

Rinkan buduaarissa.

Kalasatama ja taivas

Ei elämää ilman otomea.

Jopo valmistui koulusta ja tarvitsi lihatauluja maalattavaksi koetarkoitukseen. Pääsin kokemaan 80-luvun kaikessa kauneudessaan.

Rakastan noita rajauksia.
Ensi kertaan! Voisin ostaa vaikka kunnon kameran siihen mennessä...


maanantai 6. toukokuuta 2013

Stars in their eyes

Hohoi kapteenit,

Kesä on aloitettu eli vappua vietetty. Uskaltauduttiin pienehköllä porukalla istumaan Koffariin vappu-aattona silläkin uhalla että Esteri olisi avannut auvojaan, onneksi säilyttiin ulkoisesti kuivina eikä kovin kylmäkään ollut.  En tiedä mistä johtui mutta kukaan ei jaksanut vappuna tappiin asti, itsekin olin kotona jo pari tuntia Tuhkimon kotiintuloajan jälkeen, vanhuusko iskee.


Mehu ja katti

Andre tuli Ruotsista tänne kunnioittamaan meitä läsnäolollaan ja pitihän sitä juhlia sopivasti pore-ammeillen Helkassa. En tiedä mikä Alexilla on mutta joka kerta se vaan hukkuu tohon ammeeseen.


Merimakkara.

Ja viime lauantaina juhlittiin Sini ja Andren melkein samanaikaista vanhenemista. Yohio pauhasi ja jello-kakku upposi, jatkopaikka oli oikein onnistunut ja aamulla tiesi tehneensä itselleen kamalan karhunpalveluksen.
Love and derp


Parasta tässä vuodenajassa on se että saa suunnitella mitä kaikkea sitä kesällä tekisi mutta sisällä istumisesta ei sa kamalia tunnontuskia. Maantie on auki ja tyhmätkin ideat otetaan lukuun. Oikeen sellanen lässynlää-olo koko ajan, sydänkin sulaa.
Ihania lämpeneviä säitä kaikille!